Látogatók száma

2016. december 18., vasárnap

2016-12-18- A vasárnapi ebéd-Gyöngytyúkhúsleves intelligens kuktában és Gyöngyös hús tepsiben burgonya, batáta, fokhagyma ágyon.


Teljesen úgy készítettük, mint egy tyúkhúslevest, (csak a gyöngytyúk levese lényegesen aranylóbb és finomabb nála).  Ella kuktában SOUP/LEVES programon 20 perc alatt kész is lett. A levesben megfőtt húst pedig hagyományos fűszerezés után tepsiben sütöttük meg. Egy jó evőkanál kacsazsírral kikent tepsi aljára burgonya, valamint batátakockákat tettünk vegyesen, ami közé került még 8-10 gerezd fokhagyma is. Kicsit meglocsoltuk az egészet olíva olajjal, majd alufóliával lefedve sütöttük kb. 25-30 percig. Ezután alufólia nélkül szépen megpirítottuk a sütőben.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése