Nem akarom felmagasztalni az intelligens kukta előnyeit, de ma 10 óra magasságában még lila káposzta után szaladgáltunk a városban és fél 1 magasságában pedig már az elkészült ebédet tálalhattuk. Ha csak azt számoljuk, hogy egy leves elkészítése hagyományos módon 3-4 óra, ha csak azt vesszük alapul, hogy sütőben a kacsahús kb. 2.5 óra alatt készül el, akkor ez nem olyan rossz elkészítési idő. Az ún. (móring) dinsztelt burgonya 10 perc alatt készült el. A lila káposzta is csupán 12 percet vett igénybe. Maga a leves 20 perc alatt lett teljesen kész. A kacsacombok sós, borsos, majoránnás (kb. 1 dl mennyiségű vízben 20 perc alatt lettek vaj puhák ), amit sütőben kb. fél óra alatt pirosra pirítottam. Egy üveg jól irányzott Merlot ill. egy üveg Cabernet Sauvignon már csak megkoronázhatja ezt a rendkívül finom vasárnapi ebédet. :) – itt: Sarkad
2017. március 26., vasárnap
2017-03-26-Kacsaaprólék leves, sült kacsacomb, lila káposztával és dinsztelt burgonyával ELLA kukta segítségével
.
Nem akarom felmagasztalni az intelligens kukta előnyeit, de ma 10 óra magasságában még lila káposzta után szaladgáltunk a városban és fél 1 magasságában pedig már az elkészült ebédet tálalhattuk. Ha csak azt számoljuk, hogy egy leves elkészítése hagyományos módon 3-4 óra, ha csak azt vesszük alapul, hogy sütőben a kacsahús kb. 2.5 óra alatt készül el, akkor ez nem olyan rossz elkészítési idő. Az ún. (móring) dinsztelt burgonya 10 perc alatt készült el. A lila káposzta is csupán 12 percet vett igénybe. Maga a leves 20 perc alatt lett teljesen kész. A kacsacombok sós, borsos, majoránnás (kb. 1 dl mennyiségű vízben 20 perc alatt lettek vaj puhák ), amit sütőben kb. fél óra alatt pirosra pirítottam. Egy üveg jól irányzott Merlot ill. egy üveg Cabernet Sauvignon már csak megkoronázhatja ezt a rendkívül finom vasárnapi ebédet. :) – itt: Sarkad
Nem akarom felmagasztalni az intelligens kukta előnyeit, de ma 10 óra magasságában még lila káposzta után szaladgáltunk a városban és fél 1 magasságában pedig már az elkészült ebédet tálalhattuk. Ha csak azt számoljuk, hogy egy leves elkészítése hagyományos módon 3-4 óra, ha csak azt vesszük alapul, hogy sütőben a kacsahús kb. 2.5 óra alatt készül el, akkor ez nem olyan rossz elkészítési idő. Az ún. (móring) dinsztelt burgonya 10 perc alatt készült el. A lila káposzta is csupán 12 percet vett igénybe. Maga a leves 20 perc alatt lett teljesen kész. A kacsacombok sós, borsos, majoránnás (kb. 1 dl mennyiségű vízben 20 perc alatt lettek vaj puhák ), amit sütőben kb. fél óra alatt pirosra pirítottam. Egy üveg jól irányzott Merlot ill. egy üveg Cabernet Sauvignon már csak megkoronázhatja ezt a rendkívül finom vasárnapi ebédet. :) – itt: Sarkad
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése